Idag var det visstnok farsdag, noe jeg ikke hadde fått med meg før vi kom på søndagsskolen. Søndagsskolelæreren, Miss Sheila, spurte barna hva som var det beste pappaen deres gjorde for de. Leo svarte at han tøysa og leka så mye med han, og Esther sa at hun elska når pappa lekte med ho, lærte ho nye ting, og gjorde skolearbeid med ho. Jeg er veldig takknemlig for den gode og lekne pappaen de har! Stig Ove har brukt mange timer de siste dagene på å hoppe hoppetau med Esther, som hun har fått helt dilla på å lære seg. Han er mye mer tålmodig på slike ting enn meg, hehe.

 Ungene skulle fargelegge et slips som de klippet ut, og som de skulle gi til pappaen sin med et sitat på som de valgte ut selv. Esther valgte nøye ut farger hun trodde pappa ville like, og fargela kun liiiitt rosa, fordi hun vet pappa ikke er så glad i den fargen, men hun syntes den var så fin likevel, så hun måtte ha litt rosa;)

Leo er mest glad i blå, og han ville helst ha på seg slipset selv, så han kunne leke at han var pappa!

Allerede på turen hjem fra kirka da vi kjørte forbi huset til Joyce og de andre, begynte maset om de kunne få besøke vennene sine. Det er nesten «for» lettvint nå når de kun bor 100 meter unna oss, og ungene vil besøke hverandre hele tiden. Kenyanerne er i kirka fra tidlig morgen til ettermiddag på søndager, så Esther og Leo var pent nødt til å vente hjemme noen timer før de fikk lov å gå på besøk. Da vi kom til porten deres, kom alle ungene stormende mot oss, og jublet av glede. Esther og Leo ble der et par timer, mens jeg og Stig Ove dro til det gamle huset og hentet litt mer av tingene våre. Nå har vi kun noen ytterst få ting igjen som vi ikke fikk plass til i bilen, og så kan vi begynne å vaske ned, og så male hele leiligheten. Det er et krav på leiekontrakten. Faktisk to lag!
Da vi kom for å hente Esther og Leo igjen hadde de det så travelt med å leke seg. Det endte med at nesten hele hurven med femten unger og tre voksne fulgte oss hjem igjen, og så ble det deet hylekoret da de måtte snu hjem igjen og ikke kunne bli med inn. Hehe, de blir aldri lei av hverandre!

Nå er ungene lagt, og jeg skal også gå i seng. Før klokken åtte imorgen tidlig kommer jentene til et vennepar på besøk, som vi skal passe hele dagen. Jentene har «half term», som vil si at de har fri fire dager denne uka, men foreldrene må fortsatt på jobb. Vi sa derfor ja til å passe de imorgen, noe jeg er litt småspent på. Jeg har mer enn nok å gjøre med utpakking og rydding her. Heldigvis er det mye mer boltreplass her enn i det andre huset, og en stor uteplass å leke på, så de har god plass. Esther og Leo gleder seg ihvertfall veldig!

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: