Tusen takk for alle bursdagshilsningene jeg fikk igår! Jeg hadde en utrolig fin dag sammen med min lille familie. Først så fikk jeg sove til jeg våkna av meg selv klokken ni, som var luksus for meg! Da jeg sto opp møtte Stig og ungene meg på stua med muffins med lys og sang bursdagssang for meg som de hadde øvd på. De hadde dekorert stua med ballonger, og tegnet og skrevet kort til meg. Jeg elsker personlige ting, og håndskrevne kort er noe av det mest dyrebare jeg får! Vi hadde en koselig frokost ute, før vi etterhvert dro på stranda. Siden det var bursdagen min, tok vi en fridag og satte av til bading og familietid:) Jeg elsker å lage kaker og stelle istand selskap når andre har bursdag, men på min egen dag liker jeg å gjøre minst mulig, og spise ute.  Strømmen var borte da vi sto opp igår, og var planlagt å være borte helt til kvelden. Så da passa det veldig bra å dra ut en tur:) Vi dro på et hotell i nærheten, hvor vi først var på stranda en tur, før vi gikk opp til bassenget. Det var rundt 30 grader, men det var endel vind fra det indiske hav, og vi syntes det var kaldt… Hehe, jeg tror vi er ganske akklimatisert!

Da vi var ferdige med bading og middag dro vi på bønnemøte i menigheten vi har begynt å gå i, CFC. Det var første gangen jeg og ungene var med dit, og det var utrolig koselig. Jeg tror vi kommer til å trives godt der! Etterpå dro vi hjem, og vi fikk høre at mens vi var borte hadde 20 stykk kommet på døra vår og lett etter Stig Ove. Dagen før hadde han gått en liten tur i landsbyen, og møtt noen på veien som han hadde bedt for. De kom så på besøk, sammen med flere andre, for å fortelle at de var blitt helbredet, og for å høre mer om Jesus. Hvor herlig er ikke det! Husverten vår hadde blitt litt redd og bekymret, og mente at det var best å holde adressen vår hemmelig, for både gode og onde mennesker kom til å oppsøke oss. Det er ikke alle som er like glade for budskapet vi bærer. Men det er helt umulig. Selv om vi ikke har fortalt adressen vår til noen, så vet alle hvor de eneste hvite i landsbyen bor!

Akkurat nå går Stig og ungene en tur i landsbyen mens jeg sitter og forbereder en liste over fjellet av papirarbeid som venter oss framover. Vi trenger å få begynt på alle søknadsprosessene vi skal igjennom så fort som mulig. Da kan vi også begynne å se på tomter og komme igang med å bygge misjonsbase snart. Nå når helbredelser begynner å skje og ting begynner å røre på seg, trenger vi å komme oss i eget hus så fort som mulig med nødvendig sikkerhet og hvor vi har plass til å ta imot besøkende.

Jeg vil også si tusen takk til alle som har delt innlegget mitt angående brønnbygging på Facebook, og de som har støttet og støtter oss! Vi har tatt kontakt med grunneieren, og venter på respons fra han om vi har tillatelse til å borre på tomta hans. Holder dere oppdatert!

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: