Nå tenkte jeg det var på tide å dele nyheten med dere! I juli får vi et nytt tilskudd til familien, og jeg er allerede halvveis. Vi gleder oss veldig mye, og Esther og Leo kunne ikke vært stoltere! Leo elsker å kysse på magen og snakke til babyen, og Esther spør hundrevis av spørsmål og funderer på alt. Det er mye morsommere å gå gravid nå med to ivrige storesøsken, kontra da Esther var åtte måneder gammel. Ungene fikk vite det ganske tidlig fordi Esther ble redd av at jeg kasta opp så mye, og det var lettere at de skjønte hvorfor de måtte ta hensyn til formen min og at jeg ikke kunne bære Leo så mye. De spør ofte hvor stor babyen er blitt nå, og Esther elsker å se videoer og bilder om utviklingen fra uke til uke.

De første tre månedene var formen min veldig dårlig, og jeg var mer plaget med kvalme og oppkast enn i de forrige svangerskapene. Det var utfordrende å holde koken oppe i alt vi gjør, og det meste falt til tider på Stig. Etter 13 uker derimot har formen vært fin, og jeg gleder meg veldig over de stadige sparkene og den voksende magen. Det er virkelig et privilegium å få oppleve å gå gravid, og jeg er veldig takknemlig for denne gaven som kommer til oss om noen få måneder!

Esther og Leo er begge født i Mo i Rana, men tredjemann blir født her nede i Kenya. En stor del av meg har selvsagt veldig lyst å reise hjem, men både pga økonomi og fordi vi da hadde måtte blitt i Norge i 4-5 måneder, velger vi å føde her. Jeg har hørt flere som har bra erfaringer med et privatsykehus i Mombasa, selv om den største forskjellen er nok kulturen og måten de behandler de gravide på. Heldigvis føler jeg meg trygg på meg selv og vet hva jeg går til, og er veldig takknemlig for å ha Stig med meg, som er min klippe, og som har vært veldig flink til å ta vare på meg under de forrige fødslene:)

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: