De to siste dagene har vi vært i Kilifi. En kystby ca 6 mil nord for Mombasa. Eller igår kjørte vi nesten helt opp til Malindi først, for å se på en tomt, som egentlig så veldig bra ut. Det var det beste vi har sett hittil, men vi hadde ikke helt fred for det. Men så kjørte vi tilbake til Kilifi for å spise lunsj mens vi ventet på noen telefoner, og med en gang vi kjørte inn i byen kjente jeg og Stig Ove på en veldig fred og glede, og vi sa begge to at dette var stedet! Her er det vi vil slå oss ned!

Vennene våre begynte å ta noen telefoner, og vi fikk sett på et par tomter i nærheten. Men alt i nærheten av byen var altfor dyrt. Kilifi er en by i utvikling, og med mer og mer turisme og hoteller, og prisene har økt veldig. Men det var én tomt, som hørtes helt perfekt ut, på 12 mål, kun noen få km utenfor sentrum, som vi skulle få se på tidlig idag. Vi kjørte fra hotellet 8.30, og ventet på kontaktpersonen til eieren å dukke opp for å vise oss tomta. Men på grunn av uforklarlige grunner,  tok han aldri telefonen og dukket aldri opp!! Vi prøvde å se på et par andre tomter i nærheten, men vi fikk egentlig ikke utrettet noen ting idag… Bare mange timer i bil og mange timer venting forgjeves. Sjåføren har vært og besøkt eieren idag, og han lovte å komme å møte oss 8.30 imorgen, så vi håper virkelig det skjer!

Det er ikke sikkert denne tomta er den perfekte, men den høres veldig bra ut, og er det siste halmstrået av håp jeg holder fast i. I morgen ettermiddag drar vi hjem til Norge… Noe som jeg gleder meg vilt til! Savnet etter ungene er enormt! Sjansen er stor for at vi må dra hjem uten å få kjøpt noe. Men vi har ihvertfall fått speidet landet, og har venner som kan fortsette å se på tomter for oss:) Og vi vet ihvertfall nå hvor vi vil slå oss ned, og vi gleder oss til å begynne å planlegge mer konkret, og begynne byggingen av vårt eget hjem!

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: