… Disse ordene hadde jeg overhodet ikke trodd jeg skulle skrive for to uker siden. Julegavene fra familien min ligger jo på boden, og jeg har allerede begynt å planlegge julebaksten.

Men vi fikk for en ukes tid siden vite at Stigs mor, som har hatt kreft i 2-3 år, fikk veldig dårlige nyheter på siste prøver. Da vi fikk disse nyhetene ble det plutselig veldig tungt å være så langt borte fra henne og resten av familien, spesielt når vi vet at barnebarna som hun har så mye glede i er en halv verden unna.

Vi begynte å søke Gud om vi burde dra hjem og besøke familien. Gud har gitt oss flere visjoner, drømmer og også bekreftelser fra andre profeter, om at det er på tide å dra hjem. Gud har fortalt at vår tid i Mosambik er over, og at vi har fullført vår oppgave her, og er klare for neste steg. Nå skal vi hjem til Norge for å bruke tid med familien, før Han kaller oss til Kenya neste gang for å starte på vårt livs reise.

Vi er veldig begeistret for å føle Guds tydelige ledelse på dette, og vi føler en veldig lettelse over å være ferdig med denne sesongen. Vi er så takknemlig til Gud for alt Han har brukt oss til her i Mosambik, og alt vi har fått vært med å sådd inn i menneskers liv. Vi har stor begeistring og forventning til denne neste sesongen som Gud tar oss inn i, og vi gleder oss til å få noen måneder i Norge for å feire jul og bryllup i påska med familien vår først.

Når vi først bestemte oss for å dra hjem, ville vi reise så fort som mulig, for det er slitsomt å leve i et flyttekaos. Så billettene ble bestilt igår kveld til mandag. Vi kommer på Gardermoen tirsdag formiddag, og tar toget til Oppdal hvor vi blir til fredag. Så vil vi være tilstede ved konferansen ved Bønnesenteret på Levanger neste helg, før vi søndagen drar til Mo i Rana. Vi gleder oss utrolig mye!

Og Esther er helt i ekstase. Hun hoppet opp og ned og lo da vi fortalte at vi skulle til Norge. Hun har spurt nesten daglig den siste måneden etter at familien min var her, om å dra hjem til Norge, og sier hun vil til snøen og gå på ski. Hun er veldig glad i Karsten og Petra filmene hvor de går på ski, og hvor de feirer jul, og hun har veldig lyst å oppleve begge deler. Så jul og vinter i Norge blir supert!

Igår høljregnet det, og da sa hun at hun ikke likte regn lenger, hun ville heller ha snø. Men jeg tror ikke hun skjønner hvor kaldt det er med snø;-) Det blir definitivt en stooor overgang for oss, her vi sitter og nesten svimer av i varmen og tørker svette!

Så nå jobber vi med å pakke ned det vi får med oss på flyet hjem, og gi vekk resten. Vi gleder oss veldig til å slå oss ned i Kenya etterhvert og slutte med dette nomadelivet, for det er ikke særlig praktisk eller økonomisk å flytte så mye. Men vi gleder oss utrolig mye til å se fedrelandet igjen om SEKS DAGER!!:D

DCIM100GOPROG0222247.

Stranda blir savnet!

DCIM100GOPROG0292254.

DCIM100GOPROG0292254.

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: