Hei! Nå er vi trygt hjemme i Dondo igjen. Bilen vår holdt heldigvis til vi kom hjem, Stig måtte kun feste stabilisatorene med tau en gang, for de falt ned. Vi kaller den for Mirakelbilen nå, for det er kun et mirakel at den fortsatt fungerer med alt som er galt med den;-) 

Vi kom hjem søndag ettermiddag, men internett er fortsatt nede her, og mobilnettet fungerer knapt, så det er ikke så lett å komme seg på nett. Jeg har så mye gjøremål som henger over skuldrene mine; takkebrev til støttepartnere, julegavehandelen (på nett), regninger, svare på mailer, osv. Men alt må settes på vent til nettet er oppe og går! Så beklager til alle som venter på svar fra oss:)

Det var godt å få en pause fra virkeligheten noen dager, men nå er det tilbake til vanlig rytme igjen!  Idag må vi dra inn til Beira for å sjekke om Direne våre er kommet (oppholdstillatelsen), og handle litt for basen. Og forhåpentligvis får Stig startet prosessen angående å få solgt skranglekassa vår. Det skal bli godt når vi får den ut av livene våre! Den har vært en stor velsignelse for oss det siste året og tatt oss med på mange eventyr, men nå vil vi få den solgt før den faller sammen. 

I ettermiddag er det begravelse for en av ungene fra førskolen vår, på fire år. Hun døde helt plutselig i helga, og legene mener det var hjerteinfarkt. Forhåpentligvis kommer vi hjem fra Beira i tide til begravelsen, men som oftest er det alltid minst ett eller to uventede problemer som sinker oss, så jeg har ingen forventninger.

    

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: