Idag er det søndag og kirkedag, men vi måtte bare la ungene være hjemme og få et bøttebad istedet. Det var altfor varmt i kirka, tilogmed for meg! Det var 36 gr og kokhett, og jeg ser med gru på at det skal bli 43 imorgen. Da skal vi kjøre bil i 3-4 timer uten aircondition i tillegg. Vannet har vært borte det meste av dagen, men heldigvis hadde vi litt vann i ei bøtte som ungene har gått inn og ut av for å kjøle seg ned i iløpet av dagen.
Det merkes mer og mer hvor store forskjellene er mellom hvordan vi bodde på Zimpeto ifjor, og her. Der var vi så og si aldri uten vann, og vi hadde en generator som slo inn når strømmen gikk. Internett var mye sterkere og stabilt. For ikke å snakke om vaskemaskin!! Bortsett fra pålitelig rennende vann, er vaskemaskin det jeg savner mest. Jeg trodde oppvaskmaskin var en luksus jeg aldri skal ta for gitt mer, men nå er vaskemaskin øverst på den lista tror jeg! Idag brukte jeg to timer i solsteken i 36 gr på håndvask, og svetten rant og sved i øynene mine. Heldigvis hadde jeg god hjelp i den lille prinsesseassistenten min;-)

DSC_0403

DSC_0406

DSC_0408

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: