Da sover endelig bursdagsbarnet, klokka ti!!! Det spørs om det er på tide å kutte ned på dagsoving, for de siste dagene har klokka blitt mye før han har sovna. Det funker dårlig når vi begge har en hel liste av ting som vi må gjøre etter leggetid. 

Idag blir vår lille Leo Løvehjerte to år. Kl 23.45 på termindatoen kom han til en verden etter en rask fødsel. Han er en sånn utrolig glede å ha i hus, og vi er så uendelig stolte over gutten vår! Men han er en veldig mammagutt, og vet å holde meg opptatt;-) Siden vi hadde selskap for han på fredag har det vært en veldig rolig dag idag, men Esther har sunget bursdagssangen x-antall ganger. Vi har hatt iskremfest med Aki og Joy, og gått en tur i landsbyen. Det syns alltid ungene er utrolig gøy, og Esther ville ikke gå hjem etter 1,5 t, hun ville fortsette å gå rundt og besøke folk. Stig har vært i Beira hele dagen sammen med et par andre misjonærer for å bygge opp igjen ei kirke som brant ned til grunnen. 

   

   
  
   


Det har vært utrolig varmt her de siste par ukene, og de siste par dagene har Esther sagt at hun ønsker seg regn. Hun ville ha mye regn, som hun kunne leke i, for det var gøy. Jeg sa at jeg bestemmer ikke over været, da må hun be til Gud. Hun gjorde det, og jammen øsregnet det hele formiddagen! Esther var så fornøyd der hun løp rundt med den rosa paraplyen sin og kosa seg:)  
 

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: