Vi hadde en så koselig dag igår! Jeg hadde egentlig gledet meg til en (forholdsvis) tidlig morgen, men Esther har blitt så syvsover i jula og jeg måtte vekke henne halv ti. Da hadde jeg ligget våken en time og ventet på at hun skulle våkne;-) Det er noe helt spesielt med juleaftenmorgen, med julestrømpe, familiefrokost og tvkos. Skjønne mamma lager julestrømpe til alle i familien, mens pappa er flink og lager til henne;-)

DSC_0214

Esther var kjempefornøyd med julestrømpen som bestemor hadde laget til henne med smoothie og tørket frukt. Hun fikk også et puslespill i morgengave som hun satt lenge og puslet med.
esther julejente

Så, etter en lang og god frokost og 3 nøtter til Askepott, gikk de fleste i familien i kirka mens barna sov og jeg koste meg med min morgengave fra Stig Ove og svigerfamilien; iPad mini med Retinaskjerm! Wiii! Jeg elsker tradisjonen svigerfamilien min har med at de får en gave på morgenen istedet for å vente med alt til kvelden, og det har jeg og Stig Ove innført i vår familie også. Glad for at jeg fikk lekt litt med den på dagtid, for på kvelden hadde vi innført mobil- og iPadfri sone.

Etter en ALDELES NYDELIG dansk julemiddag med and og danske kartofler, var det klart for gaveåpning. Esther fikk åpne første pakken som var en Trunki trillekoffert fra bestemor og bestefar. Det var en fantastisk gave, men kanskje ikke så lurt at hun åpnet den først, for da brydde hun seg ikke noe særlig om andre gaver, hun ville kun gå rundt og dra på kofferten. Ropte hadet og vinket og gikk rundt og rundt i huset.esther trunki

Innimellom var det gøy med andre gaver, og i tillegg til å åpne sine egne, så var det veldig gøy å hjelpe til med å dele ut gaver til de andre. Jeg ble imponert over hvor flink hun var når jeg ba henne gå og gi gaven til den og den personen.

esther gaver

Hun var i storform hele dagen, og holdt det gående til halv elleve på kvelden. Da var hun veldig glad for å finne koseteppet og smokken og legge seg i senga.

esther

DSC_0433

Sinnsykt god kransekake, «overflødighetshorn», laget av en av pappas ansatte som er utdannet konditor.

Vi fikk så masse fint, både vi og barna. Heldigvis fikk vi en bag og sekk i julegave, så vi får tingene med oss nordover igjen;-)

Se min flotte familie!

familieLeo koste seg også veldig, og var så kjekk i skjortebody og slips.

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: