Det merkes godt at jeg har en unge ekstra i hus og at jeg får mindre egentid og tid til strikking. Så jeg har funnet ut at jeg kutter ut «Månedens strikk», og heller legger ut innlegg når jeg får gjort ferdig et plagg:)

 Denne gangen skal jeg vise fram en kjole jeg strikket til Esther for bruk til julens festligheter. Mariuskjole med knapper fra Mariusboka. Den har jeg strikket i Drops Alpaca. Den var utrolig merkelig i størrelsen; Denne har maskeantallet til 6 mnd, enda jeg hadde korrekt strikkefasthet!! Jeg la opp samme antall masker som til str 2 år etter oppskriften til Marius selekjole, siden jeg visste at den hadde god passform.

DSC_0264

Det skulle egentlig være juksestolpe og pynteknapper på kjolen, men da gikk den faktisk ikke over det lille hodet til Esther.. Så da måtte jeg finne fram symaskina og saksa og lage ordentlige knappestolper.

Kjolen ble jeg veldig fornøyd med, selv om jeg nok ville valgt et mindre varmt garn som Baby Merino eller Baby Alpacasilk om jeg skulle strikket den igjen. Men mottageren virket veldig fornøyd!:)

DSC_0286

DSC_0293

DSC_0292

DSC_0277

DSC_0290

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: