Da dere, er endelig lillebror her! Han kom forrige mandag på selveste termindagen, 21.oktober kl 23.45. Han var 3510 gr tung og 49 cm lang. Når han først bestemte seg for å komme ut gikk det veldig fort, og vi var ikke på sykehuset mer enn to timer før han var født. Jeg er utrolig takknemlig for at alt gikk så bra og raskt, selv om jeg ikke har lyst til å gjøre det igjen med det første ihvertfall;-)

DSC_0069

DSC_0084 DSC_0094 DSC_0110 DSC_0113 DSC_0190

Etter å ha vært på sykehuset for å hvile og bli kjent med hverandre i tre netter og to dager, kom vi hjem til ei stolt storesøster og pappa. Esther er så flink, og skal stadig bort å kysse og kose på han, og vil løftes opp kun for å se på ham i vugga. Jeg er glad for at vugga pappa har smidd til oss er såpass høy slik at hun ikke kan borti han uten at vi løfter henne opp, for det hadde hun gjort ofte.

DSC_0167

Senere på torsdagen kom mamma og pappa kjørende fra Oppdal – og herlighet for et fantastisk besøk det har vært! Beste gaven vi kunne fått i denne barseltiden; de har tatt seg så mye av Esther, og tilogmed hatt henne med seg på overnatting på hotellet de bor på. Det har vært et så stort privilegium å få bruke masse tid alene med lillebror og ligge og kose med han på fanget i timesvis og å bli bedre kjent med han. Det er sikkert og visst at overgangen fra en til to er stor, spesielt når storesøster kun er knapt 17 måneder gammel. Så vi har nytt litt ekstra hvile i helga, samtidig som at Esther har storkost seg med bestemor og bestefar, og de har kost seg med barnebarntid. Vinn-vinn for alle;-)
Hun er så glad i og trygg på de, og jeg er glad for at fokuset hennes disse første dagene nå ble at «Jippi, jeg får masse tid med bestemor og bestefar – tilogmed hotellferie!» Istedet for at det ble «‘mamma sitter bare med en baby på fanget og kan ikke engang løfte meg..» Hverdagen kommer fort nok.

DSC_0208

Idag er lille Leo allerede en uke gammel og han har utviklet seg så mye iløpet av denne uka. Han er en veldig rolig og fredelig gutt, akkurat som storesøstera var. Han lager kun klynkelyder om han er sulten eller bæsjer, og han kan ligge lysvåken lenge og bare følge med på hva som skjer rundt han. Det er ingen tvil om at det beste stedet i verden er oppå mamma, og han sover flere timer i strekk når han ligger oppå brystet mitt. Inatt sov han i ett fra halv fem til ti!! Det syns jeg er godt gjort for en baby på 7 dager.

DSC_0215

DSC_0220

Han får hyppig nuss og kos av storesøstera

DSC_0247

Flotte, lille sønnen vår! Vi er så utrolig forelsket i ham, og så takknemlig for at vi nå har fått to vakre, velskapte barn.

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: