Er det stygt å si at det var deilig med litt regn idag?? Det har vært trykkende og varmt, men det var deilig med et lite avbrekk fra sola. Er vel egentlig ikke lov å klage når sola først er her, men jeg merker at jeg ikke tåler varmen like godt denne sommeren. Skal lite til før jeg blir overopphetet og føler jeg skal svime av.

Jeg har fått litt redebyggingtrang over meg de siste dagene, og er egentlig litt glad for at det er innevær så jeg får kommet igang med noe! Idag har jeg sortert alt av babytøy, både jenteklær og gutteklær. Vi har allerede endel gutteklær fra før som er arvet og noe kjøpt, i tillegg til en del nøytralt etter Esther. Trodde jeg ihvertfall, men når jeg sorterte det så var det jammen meg ikke så mye tøy som jeg hadde trodd..? Jaja, alltid kjekt med en unnskyldning til å shoppe søte småe bodyer og klær;-) Og vet av erfaring at jeg ikke trenger så mye i begynnelsen, man får alltids noe i barselgaver og julegaver. Kan ikke tro hvor små klærne i 50 er, rart å tenke på at Esther har vært så liten! Og snart får vi en som passer i de klærne igjen!! Som jeg gleder meg.

20130729-224710.jpg

Har lært litt fra sist, og vet at det spesielt i begynnelsen er best med omslagsbodyer, enkle og praktiske plagg, og komfort! Her er et noen av plaggene på ønskelisten min.

handleliste lillebror

Body, pyjamas, joggebukse og bukse fra Kappahl. Nederst strømpebukser og joggedress fra H&M.

Jeg har også en del andre ting på gjøremålslisten, og på handlelisten. Vi bor i en veldig liten leilighet siden vi som kjent har planer om å flytte til Afrika neste sommer, og derfor er det viktig å være bevisst på smarte oppbevaringsløsninger for å få utnyttet plassen best mulig. Prøver å unngå å kjøpe så mye, men en del er uunngåelig, vi må jo tross alt greie å ha alt vi trenger her så lenge vi bor her. Snart skal vi jo også ha vugga ned i stua igjen som tar sin plass, og nå når vi blir fire i husstanden som skal ha kommodeplass osv, så trenger vi å omorganisere litt. Har funnet mange ting jeg ønsker meg, men skal tråle internett litt for å se om jeg finner noe brukt først, kjekt å spare penger der man kan;-) Men her er ihvertfall noen av tingene på handlelisten min:

handleliste Skeidar

Trådkurv, speil med døroppheng, knaggrekke, skohylle, alt fra Skeidar.

 

Nå sitter jeg og strikker på rillestrikket omslagsjakke fra Nøstebarn. Det er så utrolig gøy å strikke til lillebror, så strikkepinnene har fått kjørt seg de siste dagene, og det med godt resultat:) Går jo så fort når man strikker så småe plagg! Jeg skulle egentlig ta bilder av Fuglemammas omslagsbody og nøstebarnlue som jeg ble ferdig med i helgen, men så gikk dagen fra meg. Skal prøve å få vist dere imorgen:)

Idag er forresten Esther 14 måneder! Rart å tenke på at da jeg var nøyaktig like gammel ble jeg storesøster, 21 november 1991. Og kun 20 måneder senere kom det enda ei søster! Mamma og pappa var jammen meg spreke som fikk tre jenter på under tre år;-)

20130729-225310.jpg

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: