Er det virkelig 11 uker siden sist gravidinnlegg i uke 25? Hjelp, tiden går fort! Men samtidig ikke.. Det er rart hvordan 9 måneder kan føles så korte og samtidig så uendelig lange. Nå er det fire uker igjen til termindatoen 21 oktober, og det nærmer seg med stormskritt. På den ene siden så kan ikke dagene gå fort nok til at babyen blir født, men samtidig så flyr tiden forbi meg.

Kroppen er ikke på sitt beste om dagen, og graviditeten setter sine tydelige spor på både bekken, rygg og energinivå, men samtidig så storkoser jeg meg. Det er så herlig å ha stor gravidmage, kjenne spark og liv, og vite at det ligger en sprell levende baby inni meg som snart skal komme ut og bli en del av familien vår<3 Jeg gleder meg så utrolig mye til alle små øyeblikk, og også til fødselen. Jeg hadde en utrolig fin drømmefødsel med Esther, og gleder meg til å se hvordan denne fødselen blir. Fra de tok vannet ved 5 cm så var hun ute etter to timer, som vil si at jeg hadde to timer aktiv fødsel. Det er neimen ikke lenge, og jeg er spent på om denne fødselen blir rask. Vi er heldige som bor 8 små minutter unna sykehuset!

Det er både mye kynnere, nedpress og menssmerter om dagen, og det er jo tydelige modningstegn, men jeg vet av erfaring med forrige svangerskap at jeg kan gå sånn i mange uker, så jeg har ingen forhåpninger om at han kommer før termin. Esther kom jo to dager på overtid, selv etter utallige modningstegn i flere uker. Jeg strikker og strikker ivei på små søte babyplagg, og håper på å få mest mulig ferdig til han kommer. Det klør i fingrene etter alt jeg har lyst å gjøre! Samtidig så skal vi ta en rundvask i hele leiligheten fra topp til tå før babyen kommer (les: Stig Ove..), og vi må hente ned vugga ifra boden og vaske og sette den istand. Jeg gleder meg veldig til å bruke den flotte smijernsvugga ifra pappa igjen! Se bilder her.

På lørdag da jeg var akkurat 36 fullgåtte uker tok vi noen bilder ute i høstværet. Denne gangen har jeg vært langt ifra så flink til å ta bilder som sist svangerskap, og har faktisk ikke tatt magebilder siden sist gravidinnlegg i uke 25. Så fant ut at det var på tide nå;-) Den stolte storesøstera måtte selvfølgelig få være med!

 DSC_0023DSC_0025DSC_0026DSC_0032DSC_0038DSC_0033

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: