Hei alle sammen! Her flyr ukene unna i heidundrende fart som vanlig. Det har skjedd mye siden sist innlegg hvor jeg var nylig kommet hjem fra Norge; vi har feiret femårsdag (les om hjemmefødselen for fem år siden her) vi har gjort ferdig vårt fireårige byggeprosjekt (bildekavalkade og oppsummering kommer!), jeg har hatt utallige sykehusbesøk med gutta mine (mer om dette i eget innlegg), vi har hatt familiebesøk og vennebesøk, hatt syskole, hatt (og fortsatt har) 7 uker sommerferie på barna, og har startet sygruppe!Masse spennende foregår her om dagen, og det nyeste er at vi skal starte bibelskole – om 2,5 uke!!

Dette blir et ti ukers pilotprosjekt for å se hvordan vi får dette til. Vi har bestandig hatt en plan om å starte bibelskole, og da vi besøkte bibelskolen i Nairobi vi sendte gutta våre på, ble vi inspirert til at det ikke trenger å være så stort for å kunne være bra. Og nå hadde vi en gyllen mulighet i og med at vi har åtte gutter som av ulike årsaker skal være hjemme til januar. Derfor tenkte vi dette var en perfekt mulighet, også fordi Andreas er her fram til desember, og han har erfaring med å starte bibelskole fra Levanger.

Vi er derfor i full gang med å planlegge pensum, timeplan, budsjett, rammer og alt som hører med! Dette blir spennende! Vi kommer også etterhvert til å lage en promovideo for bibelskolen, for å se om vi kan få faddere eller folk som vil sponse en bibelskoleelev. Det blir en internatbibelskole, så det blir selvsagt endel utgifter knyttet til kost og losji. Håper dette er noe dere syns er spennende og givende, og ønsker å koble dere på!

Ellers så koser vi oss fortsatt veldig med å være et voksende fellesskap her på Mahanaim, misjonsbasen vår. Hvis du ikke har fått med deg hvorfor basen vår heter Mahanaim, så ta en titt her på hjemmesiden vår her.

Følg med oss på sosiale medier for daglige oppdateringer om prosjekt og framgang her på misjonsbasen vår.

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: