Jepp, du leste riktig; Den første snødagen! Kanskje ganske utenkelig for dere sørpå (og i Danmark), men idag kom vinteren til Mo i Rana. Og faktisk så sier jeg ENDELIG for det! Jeg har gledet meg så mye til snøen kom i år, ene og alene på grunn av Esther.

DSC_0029

Så i ettermiddag måtte vi kle på oss mengder med klær og ta oss en tur ut. Og snøen skuffet ikke!

DSC_0009

DSC_0011

DSC_0014

DSC_0023

DSC_0024

DSC_0031

DSC_0034

DSC_0035

Og hun ble minst like ekstatisk som jeg hadde håpet på. Hun ELSKET snøen! Det var helt rørende å se på. Først så satt hun på bakken og så på dette rare hvite, og tok og tok på det. Deretter trakk pappaen henne på akebrettet i full fart rundt på plena, og hun hyyyyylte av fryd! Helt fantastisk å høre på, den hormonelle mammaen fikk en tåre i øyekroken;-) Hver gang han stoppet så småklagde hun litt som hun gjør når hun vil noe «ehhe..» og rynket øyenbrynene. Da var det bare for pappaen å løpe seg en runde til. Hehe, skikkelig treningsøkt for han dette. Og hun hvinte og veivet med armene og hoppet opp og ned i akebrettet. Ingen tvil om at dette var stor suksess. Hun vil vel bare «uut, uut, uuuuut!» hver dag framover de neste månedene;-)

Dere ser kanskje den røde stjerna hun har på kinnet? Den har tanta planta der, og Esther likte den så godt at den ville hun ikke ta av!

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: