For familien og de nysgjerrige som lurer:Jeg er her fortsatt, selv om jeg er stille. Og fortsatt med baby i magen, som egentlig er hovedgrunnen til at jeg gir lite lyd ifra meg. 12 dager igjen til termin nå, og nå virker dagene lange, og behovet for å være sosial er ikke særlig stort. Bekkenet er vondt og stivt og jeg er mye plaget med menssmerter og kynnere som gjør at nattesøvnen blir dårlig. Heldigvis har jeg en fantastisk god mann som tar seg av Esther og gjør mye her hjemme så jeg får hvilt mest mulig. Forrige uke var ganske hektisk her hjemme, da vi var i Sandnessjøen og hadde møte i helga, og det krever såklart en del forberedelser for spesielt Stig Ove som skulle preke. Så denne uka har vi lite planer, og jeg skal prøve å slappe av og lade opp så mye som mulig til den store styrkeprøven som ligger foran meg. Jeg er veldig spent på hvordan denne fødselen starter. Forrige fødsel startet med menssmerter som tok seg opp og ble til rier etterhvert, og jeg er spent på om det blir likt fødselsforløp, eller helt annerledes.

DSC_0049

Vugga som jeg fortalte om i Redebyggingsinnlegget, har nå fått rent og nystrøket sengetøy, sengehimmel og sengebeskyttelse. Og vognteppet som jeg heklet før Esther ble født ligger klart oppå. Jeg heklet både rosa og blått vognteppe – for sikkerhets skyld – og nå får jeg endelig brukt dette i blått, natur, brunt og med beige rundt. Det er heklet i Drops Baby Merino.

DSC_0046

DSC_0053DSC_0051

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: