Hei folkens, her kommer en liten reiseoppdatering fra meg. For første gang noensinne er jeg på reisefot helt alene! Andre tur på 10 år uten barn.

Jeg sitter nå på flyplassen i Etiopia, og er på tur hjem til Norge. Det er første tur ut av Kenya på tre år! Det er mange blandede følelser knyttet til denne turen. Først av alt, så gleder jeg meg enormt til hovedgrunnen til reisen; min søsters bryllup på lørdag. Det blir fantastisk å se familie og venner igjen, og spesielt nevøen min på atten måneder som jeg aldri har møtt. Det er også to og tre år siden jeg har møtt søstrene mine, så det blir veldig fint å endelig treffes igjen.

I tillegg til det så skal jeg delta på The Send neste lørdag, en stor konferanse i Telenor Arena. Her har jeg blitt invitert til å dele historien min om hvordan jeg endte opp som fulltidsmisjonær. Telenor Arena; der blir det mye folk!! Det blir veldig spennende, og litt skummelt. Men mest av alt føler jeg meg skikkelig beæret over å ha blitt invitert. Du kan lese mer om eventet og hvordan du kan streame det live her.

Etter The Send reiser jeg rett hjem til Kenya, og nedtellingen er allerede i gang. Det føles så unaturlig og rart å reise uten familien min. Så imot alle instinkt som mor å reise ifra barna mine. Jeg vet de kommer til å ha det kjempebra sammen med pappaen sin, men savnet river i meg allerede og det føles så feil å reise alene. Men slik måtte det desverre bli denne gangen. Både på grunn av flypriser, visumpapirer og skole. Men neste gang så reiser vi forhåpentligvis sammen!

Nå skal jeg være i Norge i 12 dager. Nyte norsk mat, natur, og komfort. Det blir spennende å se hvordan jeg reagerer. Jeg vet det kommer til å bli endel kultursjokk. Tre år er lenge å våre borte. Jeg vet allerede at sentrum i hjembygda mi Oppdal er fullstendig forandret på de årene, og også hage og hus hjemme hos mamma og pappa. Det er ikke før jeg reiser hjem, at jeg merker hvor utrolig endret jeg har blitt som person etter å ha bodd så mange år i utlandet, og det er alltid litt forskjellig hvordan jeg reagerer. Nå er det faktisk åtte år siden jeg flyttet til Afrika, og bare vært hjemme i kortere perioder siden det. Imorgen skal jeg faktisk snappe på Mammashjerte på Snapchat, så da får dere være med på kultursjokket fra jeg lander på Gardermoen på morgenen, til togreisen hjem til Oppdal, til søsterkveld med søstrene mine.

På vei hjem igjen til Kenya ønsker jeg å ta med meg forskjellige ting som vi trenger til arbeidet vårt, både bomullsgarn til strikkeprosjektet vårt, fotballer til fotballaget vårt, og strips og sårutstyr til førstehjelpsskrinet mitt som er flittig brukt i landsbyen. Det er mange som har spurt tidligere om de kan bidra med noe praktisk, og nå har du muligheten til det. Har du lyst til å bidra med innskudd til dette så er det svært kjærkomment!

Du kan vippse til 92253433 eller ta kontakt med meg på messenger Linda Abildsten Gisnås.

This post is also available in English

%d bloggere liker dette: